WORKSHOP DE MUZICA

Studierea unui instrument muzical nu se poate realiza pe deplin fara o cunoastere muzicala teoretica, intrucat notiunile de teoria muzicii au un rol important in intelegerea materialului sonor al melodiei interpretate.

Prin workshop-urile teoretice de muzica, Scoala de Muzica BRIO ofera GRATUIT tuturor iubitorilor de muzica posibilitatea dobandirii notiunilor de teoria muzicii, armonie, compozitie, istoria muzicii si psihologia muzicii. Dincolo de pregatirea practica, Scoala de Muzica BRIO urmareste sa ofere propriilor cursanti posibilitatea formarii unei culturi muzicale superioare, pentru a utiliza abilitatile muzicale intr-un mod constructiv si creativ.

Workshop-ul teoretic de muzica este organizat separat pentru copii si adulti de trei ori pe saptamana.

In cadrul acestor workshop-uri vor fi predate elemente teoretice referitoare la ritm, melodie, armonie, frazare, agogica, solfegii, dicteu, tonalitati, forme muzicale, reproducere de sunete, intervale, acorduri, precum si notiuni despre compozitori, contextul in care acestia si-au desfasurat activitatea, exemplificari muzicale si auditii comparative.

Tot in cadrul workshop-urilor organizate de Scoala de Muzica BRIO vor fi abordate si notiuni de psihologia muzicii cu scopul de a oferi participantilor informatii referitoare la influenta muzicii asupra memoriei, cognitiei, inteligentei emotionale si asupra intregului organism, precum si informatii referitoare la modalitatea de utilizare a muzicii si eficientizare a propriilor activitati cotidiene.

Workshop-urile teoretice de muzica sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi si masteranzi cu bogata experienta muzicala si pedagogica.

Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza workshop-uri de trei ori pe saptamana, separat pentru copii si adulti, la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin  Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.