Galerie FotoScoala de Muzica BRIO organizeaza in perioada 27 iunie – 18 septembrie 2016, lectii de muzica in cadrul programului Scoala de Vara.
Participantii la programu Scoala de Vara BRIO beneficiaza de 10% reducere la Tabara de Muzica BRIO.
In cadrul Scolii de Vara BRIO cursantii pot opta pentru: lectii de pian, lectii de chitara, lectii de canto, lectii de vioara, lectii de violoncel, lectii de tobe, lectii de saxofon / flaut, lectii de muzica de camera. De asemenea, cursantii pot participa GRATUIT la workshop-urile teoretice in cadrul carora vor aprofunda notiuni de teoria muzicii, istoria muzicii, armonie, compozitie si psihologia muzicii.
Lectiile se pot desfasura individual sau in grup si au durata de 50 minute, fiind organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivel de cunoastere. Orele sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi sau masteranzi cu bogata experienta muzicala si pedagogica.
AVANTAJELE PARTICIPARII LA SCOALA DE VARA BRIO:

 • Posibilitatea petrecerii timpului liber intr-un mod relaxant (8 lectii de muzica/luna) la un pret diminuat comparativ cu restul anului;
 • Reducere de 10% la Tabara de Muzica BRIO.
 • Reducerea de 10% la tabara de muzica BRIO poate fi transmisa / oferita altei persoane daca detinatorul nu doreste sa o acceseze.

  Inscrierile pentru Scoala de Vara BRIO se fac in fiecare an, incepand cu data de 1 martie a anului respectiv, pentru minim o luna, cu o frecventa de doua lectii / saptamana.
  Programul Scoala de Vara BRIO se adreseaza tuturor amatorilor si iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau nivel de cunoastere.
  Puteti urma cursurile Scolii de Vara BRIO pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare.
  Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente la care cursantii pot interpreta la alegere piese muzicale studiate si pot participa alaturi de familie, prieteni sau cunoscuţi.

  Scoala de Vara BRIO se va derula in perioada 27 iunie – 18 septembrie 2016, in intervalul luni – duminica, orele 9,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin Robescu, nr. 11).

  Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, tel. 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.