MUZICA DE CAMERA

Lectiile de muzica de camera organizate de Scoala de Muzica BRIO ofera posibilitatea cursantilor, indiferent de varsta, sa isi intregeasca cunoasterea muzicala, sa isi dezvolte abilitatile de integrare muzicala si de interpretare intr-un duo, trio, cvartet etc.

Muzica de camera are rolul de a completa lectiile de muzica individuale. Daca in cadrul lectiilor individuale de muzica cursantul si profesorul sunt preocupati de studierea melodiei, de interpretarea corecta si coerenta a acesteia, in cadrul lectiilor de muzica de camera atentia este orientata spre ritm, intonatie si sincronizare in vederea unei interpretari unitare.

Spre deosebire de lectiile de muzica de grup in cadrul carora cursantii studiaza acelasi instrument muzical, in cadrul lectiilor de muzica de camera se exerseaza armonizarea de instrumente diferite pe aceeasi melodie.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de muzica de camera pentru toate persoanele, indiferent de varsta (separat pentru copii si adulti). Lectiile au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivelul de cunoastere. O grupa de studiu poate fi formata din 2-5 cursanti.

Lectiile de muzica de camera sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi sau masternazi, cu bogata experienta muzicala si pedagogica.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectiile de muzica de camera pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare. Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica sau puteti studia ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectiile de muzica de camera la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin  Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.