GROUP MUSIC LESSONS

Lectiile de muzica de grup sunt organizate pe doua componente de studiu: PRACTIC si TEORETIC.

Componenta practica a lectiilor de grup consta in derularea lectiilor de pian, chitara, vioara, canto, violoncel, tobe, flaut, saxofon alaturi de persoane cu acelasi nivel de pregatire si gusturi muzicale similare. Prin lectiile practice de grup oferim posibilitatea cursantilor sa exerseze muzica de camera si sa cante in armonie cu cei care impartasesc aceeasi pasiune muzicala.

Lectiile practice de muzica de grup au durata de 50 minute, o grupa poate fi formata din 2-5 persoane si este organizata in functie de optiunea dumneavoastra de program si posibilitatea de formare a grupei.

Componenta teoretica a lectiilor de grup consta in organizarea workshop-urilor de: teoria muzicii, istoria muzicii, armonie, compozitie, cor, educatie muzicala si psihologia muzicii. In oferta noastra, workshop-urile mentionate sunt anexate lectiilor practice de muzica si sunt GRATUITE.

Obiectivul principal al workshop-urile de muzica este construirea unei baze teoretice muzicale solide care sa permita cursantului intelegerea si interpretarea cu usurinta a oricarui gen muzical. In cadrul acestor workshop-uri vor fi predate elemente teoretice referitoare la ritm, melodie, armonie, frazare, agogica, solfegii, dicteu, tonalitati, forme muzical, reproducere de sunete, intervale, acorduri, precum si notiuni despre compozitori, contextul in care acestia si-au desfasurat activitatea, exemplificari muzicale si auditii comparative.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de muzica de grup pentru toate persoanele, indiferent de varsta (separat pentru copii, adolescenti si adulti). Orele de grup sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori in muzicologie, pedagogi certificati cu bogata experienta muzicala.

Semestrial organizam separate pentru copii si adulti evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente la care cursantii pot interpreta la alegere piese muzicale studiate si pot participa alaturi de familie, prieteni sau cunoscuţi.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de muzica de grup de patru ori pe saptamana la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – str. Constantin Robescu, nr. 11).

Pentru detalii, programarea unor lectii de muzica de grup si alte lamuriri, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.