LECTII MUZICA DE GRUP

Prin lectii muzica de grup oferim oportunitatea unui studiu muzical diferit fata de lectiile de muzica individuale. Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii muzica de grup pe doua componente de studiu: PRACTIC si TEORETIC.

Componenta practica a lectiilor de grup consta in derularea lectiilor de pian, chitara, vioara, canto, violoncel, tobe, flaut, saxofon alaturi de persoane cu acelasi nivel de pregatire si gusturi muzicale similare. Prin lectiile practice de grup oferim posibilitatea cursantilor sa exerseze si sa cante in armonie cu cei care impartasesc aceeasi pasiune muzicala.

Lectiile practice de muzica de grup au durata de 50 minute, o grupa poate fi formata din 2-5 persoane si este organizata in functie de optiunea dumneavoastra de program si posibilitatea de formare a grupei. Spre deosebire de lectiile de muzica de camera in cadrul carora cursantii studiaza armonizarea de instrumente diferite pe aceeasi melodie, solicitand astfel o pregatire anterioara, prin lectii muzica de grup, cursantii studiaza in grup acelasi instrument muzical.

Componenta teoretica a lectiilor de grup consta in organizarea workshop-urilor de: teoria muzicii, istoria muzicii, armonie, compozitie, cor, educatie muzicala si psihologia muzicii. In oferta noastra, workshop-urile mentionate sunt anexate lectiilor practice de muzica si sunt GRATUITE.

Obiectivul principal al workshop-urilor de muzica este construirea unei baze teoretice muzicale solide care sa permita cursantului intelegerea si interpretarea cu usurinta a oricarui gen muzical. In cadrul acestor workshop-uri vor fi predate elemente teoretice referitoare la ritm, melodie, armonie, frazare, agogica, solfegii, dicteu, tonalitati, forme muzicale, reproducere de sunete, intervale, acorduri, precum si notiuni despre compozitori, contextul in care acestia si-au desfasurat activitatea, exemplificari muzicale si auditii comparative.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii muzica de grup pentru toate persoanele, indiferent de varsta (separat pentru copii, adolescenti si adulti). Orele de grup sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi sau masteranzi, cu bogata experienta muzicala si pedagogica.

Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii muzica de grup la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin  Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programarea unor lectii muzica de grup, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.