LECTII DE VIOLONCEL

Lectiile de violoncel sunt reprezentative pentru educatia artistica superioara. Violoncelul este un instrument al elegantei, al luxului si al bunului gust, cu un rol foarte important astazi, atat in muzica culta, cat si in genurile muzicale de consum: rock, jazz, pop.

Studierea violoncelului poate incepe de la varsta de 5 ani, cu mentiunea ca la aceasta varsta este obligatoriu utilizarea unui violoncel 1/8. Optima insa pentru inceperea studiului la acest instrument muzical este varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, cand copii pot utiliza deja un violoncel ½ sau ¾ in functie de dezvoltarea lor fizica.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de violoncel pentru toate persoanele, indiferent de varsta (copii, adolescenti si adulti). Lectiile sunt individuale sau de grup in functie de optiunea dumneavoastra de studiu. Au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivelul de cunoastere. Orele de violoncel sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi sau masternazi, cu bogata experienta in interpretare la violoncel si pedagogie muzicala.

Anterior primei lectii de violoncel, profesorul va analiza gratuit nivelul la care se afla cursantul si va face recomandari cu privire la strategia de predare – invatare ulterioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de violoncel pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare. Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica sau puteti studia la violoncel ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de violoncel in intervalul luni – duminica, intre orele 09,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin  Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.