LECTII DE VIOARA

Vioara este instrumentul care poate genera sunetele cele mai inalte, este instrumental care provoaca cele mai vibrante emotii ascultatorilor, dar şi instrumentul prin care geniul compozitorului si violonistului George Enescu a fost cunoscut intregii lumi.

Varsta optima pentru a incepe lectii de vioara este 5 ani, cu mentiunea ca la aceasta varsta copilul va utiliza vioara de sfert (1/4). Ulterior, alegerea marimi viorii se face in functie de dezvoltarea fizica a copilului si indrumarea specializata a profesorului de vioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de vioara pentru toate persoanele, indiferent de varsta (copii, adolescenti si adulti). Lectiile sunt individuale sau de grup in functie de optiunea dumneavoastra de studiu. Au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivelul de cunoastere. Orele de vioara sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi sau masteranzi, cu bogata experienta in interpretare la vioara si pedagogie muzicala.

Anterior primei lectii de vioara, profesorul va analiza gratuit nivelul la care se afla cursantul si va face recomandari cu privire la strategia de predare – invatare ulterioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de vioara pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare. Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica la vioara sau puteti studia vioara ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de vioara in intervalul luni – duminica, intre orele 09,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin  Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.