LECTII DE TOBE

Lectiile de tobe reprezinta o optiune tot mai cautata pentru iubitorii muzicii de consum: rock, jazz, pop. De asemenea, lectiile de tobe solicita si exerseaza simtul ritmic al individului si au un rol eficient in relaxare.

Varsta la care poate un copil sa inceapa lectii de tobe sau percutie este de 4 ani, optima insa pentru procesul de invatare fiind varsta de 7-8 ani.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de tobe pentru toate persoanele, indiferent de varsta (copii, adolescenti si adulti). Lectiile sunt individuale sau de grup in functie de optiunea dumneavoastra de studiu. Au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivelul de cunoastere. Orele de tobe sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi sau masternazi, cu bogata experienta muzicala si pedagogica.

Anterior primei lectii de tobe, profesorul va analiza gratuit nivelul la care se afla cursantul si va face recomandari cu privire la strategia de predare – invatare ulterioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de tobe pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare. Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica sau puteti studia ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam separat, pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de tobe in intervalul luni – duminica, intre orele 09,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin  Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.