LECTII DE PIAN

Lectiile de pian reprezinta un simbol al educatiei alese de peste 900 de ani. In aceasta perioada, pianul a evoluat de la rudimentarul monocord cu clape (secolul XII) la clavicord (secolul XV), clavecin (secolul XVI), devenind in timp principalul instrument muzical. Orice studiu al muzicii solicita astazi cunostinte minime de interpretare pianistica.

Varsta potrivita pentru a incepe studierea pianului depinde de stadiul dezvoltarii motrice si emotionale a copilului, precum si de capacitatea acestuia de concentrare. Varsta optima este de 5 ani, insa unii copii pot incepe studierea pianului de la 4 ani, iar altii pot da randament abia incepand cu varsta de 6 sau 7 ani. In orice situatie insa sunt recomandate pentru dezvoltarea abilitatilor tehnice ale copiilor exercitiile de tip hannon.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de pian pentru toate persoanele, indiferent de varsta (copii, adolescenti si adulti). Lectiile sunt individuale sau de grup in functie de optiunea dumneavoastra de studiu. Au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit în funcţie de varsta si nivelul de cunoastere. Orele de pian sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi si masternazi, cu bogata experienta in interpretare pianistica si pedagogie muzicala.

Anterior primei lectii de pian, profesorul va analiza gratuit nivelul la care se afla cursantul si va face recomandari cu privire la strategia de predare – invatare ulterioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de pian pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare  Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica la pian sau puteti studia pianul ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de pian in intervalul luni – duminica, intre orele 9,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin  Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.