Galerie FotoScoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de muzica din anul 2012 cu scopul de a oferi amatorilor de muzica posibilitatea unui studiu calitativ intr-un ambient modern, placut si elegant. Scoala de Muzica BRIO este o institutie privata de educatie muzicala situata in centrul municipiului Bucuresti.

Indiferent de varsta (copii, adolescenti, adulti) si nivel de cunoastere, in cadrul Scolii de Muzica BRIO puteti urma lectii de muzica individuale sau lectii de muzica de grup la: pian, chitară, vioară, canto, violoncel, tobe, flaut, saxofon, muzica de cameraprecum si workshop-uri de:  teoria muzicii, istoria muzicii, psihologia muzicii, armonie, educatie muzicala, compozitie si cor.

La noi puteti urma lectii de muzica pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica, pentru relaxare, exersarea propriului hobby sau chiar pentru utilizarea muzicii ca mecanism de gestionare a emotiilor.

Echipa Scolii de Muzica BRIO este formata din 21 profesori, absolventi de Conservator, specializati la nivel de doctorat sau masterat, persoane cu experienta pedagogica si muzicala de minim 8 ani in domeniul predat.

Peste 300 de cursanti, copii si adulti, au urmat / urmeaza lectii de muzica la Scoala de Muzica BRIO si au participat la concertele, concursurile si evenimentele muzicale organizate de noi.

Din dragoste pentru muzica si respect pentru dumneavoastra, cei care ne apreciati activitatea, suntem astazi scoala de muzica cu cea mai profesionista echipa, cea mai moderna si completa oferta de studiu muzicala, adica suntem BRIO, iar pentru a fi BRIO:

  • selectionam permanent cei mai pregatiti profesori de muzica, profesori doctori,  doctoranzi si masteranzi, cu certificare si experienta pedagogica in domeniul predat;
  • organizam periodic evenimente muzicale pentru cursantii nostri: concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica;
  • utilizam instrumente muzicale de calitate superioara si oferim intregul suport pentru derularea lectiilor si workshop-urilor de muzica;
  • oferim posibilitatea unui acces facil la sediul nostru prin plasarea Scolii de Muzica BRIO in centrul municipiului Bucuresti;
  • oferim un ambient placut si prietenos, atat la orele de curs, cat si in sala de asteptare, care este dotata cu: internet wireless, TV, biblioteca de carti si reviste, jocuri, ceai, cafea etc.;
  • organizam lectii de muzica dupa un program flexibil adaptata prioritatilor dumneavoastra de luni pana duminica, intre orele 9,00 – 21,00.

Va asiguram ca fiecare solicitare a dumneavoastra este speciala pentru noi si o vom trata cu promptitudine.

Pentru detalii si programarea unor lectii de muzica, va rugam sa ne contactati la sediul nostru, la adresa de email office@brioclub.ro sau la telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO).