SAXOPHONE / FLUTE LESSONS

Lectiile de flaut sau lectiile de saxofon fac parte dintr-o categorie aparte a lectiilor de muzica, maestria si capacitatea de a canta fiind date de dexteritatea si suflat. Ambele insturumente, impreuna cu oboiul si clarinetul sunt emblematice pentru categoria instrumentelor de suflat si nelipsite in orice reprezentatie artistica fie una de orchestra, fie muzica de camera.

Varsta optima pentru a incepe studierea instrumentelor de suflat (flaut, saxofon, oboi, clarinet) este de 10 ani.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de flaut si lectii de saxofon, lectii de oboi si lectii de clarinet pentru toate persoanele, indiferent de varsta (copii, adolescenti si adulti). Lectiile sunt individuale sau de grup in functie de optiunea dumneavoastra de studiu, au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivelul de cunoastere. Orele sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, pedagogi certificati cu bogata experienta in interpretariat.

Anterior primei lectii, profesorul va analiza gratuit nivelul la care se afla cursantul si va face recomandari cu privire la strategia de predare – invatare ulterioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de flaut, lectii de saxofon, lectii de oboi si lectii de clarinet pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare. Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica sau puteti studia ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam separate pentru copii si adulti evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente la care cursantii pot interpreta la alegere piese muzicale studiate si pot participa alaturi de familie, prieteni sau cunoscuţi.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de flaut si lectii de saxofon in intervalul luni – duminica, intre orele 09,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – str. Constantin Robescu, nr. 11).

Pentru detalii, programarea unor lectii de flaut sau lectii de saxofon, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.