GUITAR LESSONS

Lectiile de chitara prezinta astazi un interes in continua crestere pentru iubitorii de muzica datorita potentialului expresiv deosebit al chitarei, instrument cu rol important in numeroase genuri muzicale, in special muzica de consum: bluescountryfolkflamencojazzrock si pop.

Varsta optima pentru inceperea studiului chitarei este de 6 ani, recomandat fiind ca la aceasta varsta copilul sa utilizeze o chitara ½. Dupa varsta de 10 ani, in functie de dezvoltarea fizica a copilului se recomanda o chitara standard.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de chitara (chitara bas, chitara electrica, chitara clasica) pentru toate persoanele, indiferent de varsta (copii, adolescenti si adulti). Lectiile sunt individuale sau de grup in functie de optiunea dumneavoastra de studiu, au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivelul de cunoastere. Orele de chitara sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, pedagogi certificati cu bogata experienta in interpretare la chitara.

Anterior primei lectii de chitara, profesorul va analiza gratuit nivelul la care se afla cursantul si va face recomandari cu privire la strategia de predare – invatare ulterioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de chitara pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare. Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica la chitara sau puteti studia chitara ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam separate pentru copii si adulti evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente la care cursantii pot interpreta la alegere piese muzicale studiate si pot participa alaturi de familie, prieteni sau cunoscuţi.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de chitara in intervalul luni – duminica, intre orele 09,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – str. Constantin Robescu, nr. 11).

Pentru detalii, programarea unor lectii de chitara si alte lamuriri, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.