LECTII DE CANTO

Lectiile de canto sunt o conditie esentiala pentru realizarea unei interpretari vocale valoaroase si o buna sanatate a corzilor vocale. Studierea canto-ului se refera la toate domeniile artei cantatului printre care canto clasic, muzica usoara, jazz.

Este foarte important ca lectiile de canto sa se realizeza intr-un mediu profesionist si specializat, intrucat insusirea unei tehnici gresite poate conduce la disfunctii si afectiuni ale corzilor vocale cu efecte serioase asupra sanatatii. Este obligatoriu ca lectiile de canto sa fie organizate in functie de particularitatile de varsta: copii, adolescenti si adulti. In cazul copiilor, prin lectiile de canto se realizeaza acomodarea cu notele muzicale, cu ritmul muzical si studierea unor partituri adaptate varstei lor, precum si dezvoltarea unor abilitati cum ar fi tehnica vocala, dictia, auzul muzical, miscarea scenica. In cazul adultilor, pe langa cele mentionate anterior, prin lectiile de canto se urmareste reproducerea cu exactitate a sunetelor muzicale, respiratia corecta, exercitii pentru modelarea vocii si studierea partiturilor muzicale specifice. Este recomandat ca exercitiile de canto sa fie realizate impreuna cu pianul pentru control, acuratete si precizie.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de canto pentru toate persoanele, indiferent de varsta (copii, adolescenti si adulti). Lectiile sunt individuale sau de grup in functie de optiunea dumneavoastra de studiu. Au durata de 50 minute si sunt organizate metodologic diferit in functie de varsta si nivelul de cunoastere. Orele de canto sunt sustinute de profesori specializati, absolventi de Conservator, doctori, doctoranzi sau masteranzi, cu bogata experienta in interpretare vocala si pedagogie muzicala.

Anterior primei lectii de canto, profesorul va analiza gratuit nivelul la care se afla cursantul si va face recomandari cu privire la strategia de predare – invatare ulterioara.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de canto pentru: studiu competitiv, exersarea propriilor hobby-uri artistice sau chiar pentru relaxare. Cu noi va puteti pregati pentru sustinerea unui examen muzical, pentru o interpretare publica sau puteti studia canto ca mijloc de relaxare si gestionare a emotiilor.

Semestrial organizam, separat pentru copii si adulti, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica, tabere de muzica), evenimente in cadrul carora cursantii pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Scoala de Muzica BRIO in fata unui auditoriu format de familie, prieteni si cunoscuti.

Scoala de Muzica BRIO organizeaza lectii de canto in intervalul luni – duminica, intre orele 09,00 – 21,00 la sediul situat in centrul municipiului Bucuresti (zona Piata Unirii – Piata Universitatii, str. Constantin Robescu, nr. 11).

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.