BRIO CVARTET reprezinta optiunea dumneavoastra pentru un eveniment reusit. Prin repertoriul muzical, prezenta si stilul interpretativ creem atmosfera muzicala personalizata evenimentului dumneavoastra.
Abordam genuri muzicale precum: muzica clasica, muzica ambientala, café-concert, muzica de film, cover-uri, evergreemn-uri, dance-uri, muzica de petrecere, piese prelucrate din floclor, precum si un repertoriu de colinde romanesti si internationale pentru sarbatoarea Craciunului.
Repertoriul nostru este specializat pentru evenimente precum: nunti, petreceri, aniversari, concerte caritabile, concerte de Craciun, receptii, mese festive, dineurie, lansare de carte, expozitii, teambuilding-uri, reuniuni, targuri, conferinte, evenimente corporate, inaugurari, decernari de premii, simpozioane, festivaluri, evenimente care necesita interpretare muzicala.
In functie de dorinta si tipologia evenimentului dumneavastra exista posibilitatea unei interpretari muzicale in varianta duo, trio sau cvratet.
BRIO cvartet este format din muzicieni specializati in cadrul Universitatii de Muzica Bucuresti la urmatoarele instrumente muzicale: pian, vioara (2 interpreti) si viola.
Cvartetul nostru exista pentru a crea cu brio ambianta muzicala dorita de dumneavoastra.
Pentru detalii si planificarea unei interpretari muzicale va rugam sa ne contactati la 0743 876 544 sau la adresa de email office@brioclub.ro