O voce sanatoasa

terapie voceBecar si Scoala de Muzica BRIO te invata sa-ti mentii vocea sanatoasa

Au fost situatii in viata cand ai simtit ca nu mai poti face fata din punct vedere vocal? Exercitiile pentru o voce sanatoasa te vor ajuta sa iti utilizezi vocea la capacitatea ei maxima.

Este cazul actorilor, cantaretilor, moderatorilor TV, jurnlistilor, profesorilor, invatatorilor, educatorilor, instructorilor, avocatilor, preotilor, pastorilor, agentilor de vanzari, angajatilor call center, angajatilor din serviciile de relatii cu publicul etc.

Pe langa date anatomice despre aparatul vocal si organele care ajuta la perfectionarea emisiei vocale, in cadrul cursului vei afla despre tulburarile vocale, despre factorii si obiceiurile care au o influenta nefasta asupra randamentului vocal. Cursul cuprinde si exercitii practice de respiratie, relaxare, tehnici de emisie si impostatie, exercitii de dictie atat pentru vocea vorbita, cat si pentru cea cantata.

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la: sediul nostru, telefon 0726 23 2746 (0726 BE BRIO) sau la adresa de email office@brioclub.ro.